1 / 100

Hotellista

Turtle Paradise sijaitsee historiallisella alueella, ja Rekawa-kilpikonnahanke ja Rekawa Beach sijaitsevat vain muutaman askeleen päässä. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 11,2 km:n päässä kohteesta Parewella-uintipaikka ja 13,8 km:n päässä kohteesta Goyambokka Beach. Tässä majoituspaikassa on 8 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa takka ja äly-tv:t. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu DVD-soitin ja digitaalikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu majoituspaikan yhteyteen kuuluva viinitila ja vuokrattavia polkupyöriä. Tämän art deco -tyylisen hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja ilmainen lastenvahti. Ilmaisten rantakuljetusten avulla pääset helposti nauttimaan tyrskyistä ja hiekasta. Majoituspaikan ravintola, Turtle paradise, tarjoaa näkymän puutarhaan. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen täysi aamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–11.30.

  • Maksu täydestä aamiaisesta: noin 5 USD aikuisille ja 3.5 USD lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 90 USD per ajoneuvo menopaluu
  • Kuljetuksen hinta per lapsi: 90 USD (menopaluu), (max. ikä 10 vuoden ikäiset)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 10 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Turtle Paradise kartta

Osoite

Turtle Paradise

Tangalle, Sri Lanka

N 6.047353 E 80.855652

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa