1 / 85

Casa Aricò & Shatulle Suites

Taormina, Italia

Hotellista

Casa Aricò & Shatulle Suites sijaitsee keskustassa, ja Corso Umberto ja Taorminan köysirata 5 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä aamiaismajoitus sijaitsee 1,2 km:n päässä kohteesta Porta Catanian portti ja 2,9 km:n päässä kohteesta Kreikkalainen teatteri. Kaikkien 4 huoneen mukavuuksiin kuuluu ilmastointi. Huoneiden memory foam -patjallisissa sängyissä on untuvapeitot ja italialaiset Frette-lakanat. Jokaisessa huoneessa on parveke. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Chiesa di San Pancrazio - 0,2 km / 0,1 mi
Porta Messina - 0,2 km / 0,1 mi
Taormina Roman Odeon (teatteri) - 0,2 km / 0,1 mi
Corso Umberto - 0,2 km / 0,2 mi
Palazzo dei Congressi - 0,2 km / 0,2 mi
Museo Siciliano di Arte e Tradizioni Popolari - 0,3 km / 0,2 mi
Palazzo Corvaja (palatsi) - 0,3 km / 0,2 mi
Chiesa Santa Caterina (kirkko) - 0,3 km / 0,2 mi
Taorminan köysirata - 0,4 km / 0,2 mi
Naumachie - 0,5 km / 0,3 mi
Monte Tauro - 0,6 km / 0,3 mi
Cineteatro San Giorgio - 0,6 km / 0,3 mi
Piazza IX April (aukio) - 0,6 km / 0,4 mi
Chiesa di San Giuseppe - 0,6 km / 0,4 mi
Torre dell'Orologio - 0,6 km / 0,4 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Reggio di Calabria (REG-Messinansalmi) - 80 km / 49,7 mi
Catania (CTA-Catania–Fontanarossa) - 67,1 km / 41,7 mi

Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja pyykinpesutilat. Asiakkailla on käytössään maksulliset lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden) ja maksulliset lauttaterminaalikuljetukset. Voit hemmotella itseäsi kylpylässä, sillä sen palveluihin kuuluvat muun muassa vartalohoidot ja kasvohoidot. Tämän aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja grilli. Pääset nauttimaan tyrskyistä ja hiekasta helposti rantakuljetuksilla (lisämaksusta). Aamiaismajoitus tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 2.00 EUR per henkilö per yö korkeintaan 10 yöstä. Tätä veroa ei peritä alle 12 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Valet-pysäköinti: 25 EUR per yö
  • Myöhäisestä sisäänkirjautumisesta veloitetaan 100 EUR:n suuruinen lisämaksu klo 21.00–0.00

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 5000 EUR:n summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Lapsia (iältään 12 vuoden tai nuorempia) ei voida majoittaa tässä hotellissa.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin. Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Casa Aricò & Shatulle Suites kartta

Osoite

Casa Aricò & Shatulle Suites

Taormina, Italia

N 37.855668 E 15.288731

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa