1 / 94

Hotellista

Tela Beach (ranta) sijaitsee 1 minuutin ajomatkan päässä ja Centro de Investigación y Jardín Botánico Lancetilla 10 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä lomakeskus sijaitsee 8,2 km:n päässä kohteesta Punta Izopo National Park ja 9,4 km:n päässä kohteesta Jeanette Kawasin kansallispuisto. Kaikissa 270 huoneessa on ilmastointi ja taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä ja ilmaiset hygieniatuotteet. Huone siivotaan pyynnöstä. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Tela Beach (ranta) - 0,6 km / 0,4 mi
Keskuspuisto - 1,5 km / 1 mi
Mercado Municipal - 1,7 km / 1,1 mi
Centro de Investigación y Jardín Botánico Lancetilla - 5,1 km / 3,2 mi
Punta Izopo National Park - 8,2 km / 5,1 mi
Jeanette Kawasin kansallispuisto - 9,4 km / 5,8 mi
Río Jilamito - 35,8 km / 22,3 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Tela (TEA) - 1,3 km / 0,8 mi
La Ceiba (LCE-Golosonin kansainvälinen lentokenttä) - 93,2 km / 57,9 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on La Ceiba (LCE-Golosonin kansainvälinen lentokenttä).

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös ulkotenniskenttä ja höyrysauna. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja piknikalue. Majoituspaikan ravintolassa, Bella Vista, on baari/aulabaari. Ravintolan erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Muihin palveluihin kuuluu myös kahvila. Palveluihin kuuluu myös rantabaari ja allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa. Maksullinen täysi aamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–9.30.
  • Maksu täydestä aamiaisesta: noin 16.00 USD per henkilö
  • Lisävuode: 25.0 USD per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Telamar Resort kartta

Osoite

Telamar Resort

Tela, Honduras

N 15.779761 E -87.463196

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa