1 / 40

Hotel Tenuta di Canonica

Umbria, Italia

Hotellista

Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on limusiini- / town car -palvelu, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Kylpylän rentouttaviin hoitoihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi kauden mukainen ulkouima-allas sekä polkupyörien vuokraus. Tämän maatilamajoituksen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, lastenvahti (lisämaksusta) ja hääpalvelut. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Hotel Tenuta di Canonica kartta

Osoite

Hotel Tenuta di Canonica

Todi, Italia

N 42.77311 E 12.35319

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa