1 / 3

Hotellista

Hotel du Parc sijaitsee keskustassa, ja Avenue Habib Bourguiba ja Cité de la Culture -kulttuurikeskus 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä aamiaismajoitus sijaitsee 13,2 km:n päässä kohteesta La Gouletten ranta ja 17,3 km:n päässä kohteesta La Marsan ranta. Kaikkien 51 huoneen mukavuuksiin kuuluu ilmastointi. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on suihku. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on työpöytä ja ilmaiset sanomalehdet. Käytössäsi on limusiini- / town car -palvelu, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä aamiaismajoitus tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssitila ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä terassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Tämän aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu muun muassa hääpalvelut, televisio yleisissä tiloissa ja ilmainen pääsy lähistöllä sijaitsevaan kuntoilutilaan. Tämän aamiaismajoituksessa ravintolan, Le Belvedere, joka on yksi sen 2 ravintolasta, erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Buffetaamiainen kuuluu hintaan.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 4.00 TND per henkilö per yö korkeintaan 10 yöstä. Tätä veroa ei peritä alle 12 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Naimattomien pariskuntien yöpyminen samassa huoneessa saattaa olla paikallisten lakien vastaista. Asiakkaiden tulee esittää vihkitodistus majoituspaikan sitä pyytäessä.
  • Kansallisten tai paikallisten lakien mukaan ilmastoinnin saatavuus voi olla rajoitettua 29. lokakuuta - 30. kesäkuuta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Hotel du Parc kartta

Osoite

Hotel du Parc

Tunis, Tunisia

N 36.8158 E 10.18574

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa