1 / 52

Clarion Hotel Oslo Airport

Oslo, Norja

Hotellista

Satelliittikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on tietokonepiste, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset aikataulun mukaan. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä maksullinen omatoiminen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sauna ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa.

  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Clarion Hotel Oslo Airport kartta

Osoite

Clarion Hotel Oslo Airport

Ullensaker, Norja

N 60.19255 E 11.06811

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa