1 / 47

Royal Residence Hotel & Spa

Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Hotellista

Satelliittikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Hyödynnä kuljetukset lentokentältä majoituspaikkaan (saatavilla ympäri vuorokauden). Voit rentoutua ja hemmotella itseäsi palveluihin kuuluvassa täyden palvelun kylpylässä. Paikan päällä on lisäksi ympäri vuorokauden auki oleva kuntoklubi, ulkouima-allas sekä sisäuima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, hääpalvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Ilmaisten rantakuljetusten avulla pääset helposti nauttimaan tyrskyistä ja hiekasta. Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Viereistä rakennusta korjataan parhaillaan ja työmaalta saattaa kuulua melua.

Royal Residence Hotel & Spa kartta

Osoite

Royal Residence Hotel & Spa

Umm al Quwain, Arabiemiraatit

N 25.508328 E 55.545522

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa