1 / 11

Hospedaje Florencia - Hostel

Valparaiso , Chile

Hotellista

Pontificial Catholic University of Valparaiso (yliopisto) ja Kansalliskongressi sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hostelli sijaitsee 0,3 km:n päässä kohteesta El Cardonalin markkinat ja 0,9 km:n päässä kohteesta Mirador Diego Portales. Kaikkien 5 huoneen varusteluun kuuluu mikroaaltouuni. Voit valmistaa aterioita jaetussa keittiössä. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneissa on suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, jossa on sadesuihkupää.Ilmainen mannermainen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.30–10.30.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Sinua saatetaan pyytää maksamaan seuraavat maksut majoituspaikassa: Chilen arvonlisävero (19 %). Arvonlisävero (19 %) ei välttämättä koske niitä maassa oleskelevia matkailijoita, jotka maksavat ulkomaisella kortilla tai pankkisiirrolla ja jotka esittävät voimassa olevan passin ja turistiviisumin.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Korkeintaan 6 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä. Lapset eivät välttämättä saa ilmaista aamiaista.

Hospedaje Florencia - Hostel kartta

Osoite

Hospedaje Florencia - Hostel

Valparaiso, Chile

N -33.04634 E -71.60577

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa