1 / 19

Hotellista

Le Mas du Luberon sijaitsee vuoristossa, ja Luberonin luonnonpuisto ja Urban Kids 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 3,3 km:n päässä kohteesta Domaine de la Brillane ja 8,1 km:n päässä kohteesta Terrain des Peintres -puisto. Tässä majoituspaikassa on 6 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa minibaari ja taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on muun muassa työpöytä. Huone siivotaan päivittäin, ja silitysrauta/-lauta on saatavilla pyynnöstä. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa ja matkatavarasäilytys. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä terassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Hotelli tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Lisämaksusta voit ostaa myös mannermaisen aamiaisen.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • 7.20 prosentin suuruinen kaupunki-/paikallisvero peritään

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 19.20 EUR per henkilö
  • Lemmikit: 7 EUR per lemmikki per päivä
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Lisävuode: 15.0 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.

Le Mas du Luberon kartta

Osoite

Le Mas du Luberon

Venelles, Ranska

N 43.60104 E 5.48515

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa