1 / 51

Howard Johnson Hotel Veracruz

Albaceten provinssi, Espanja

Hotellista

Howard Johnson Hotel Veracruz sijaitsee keskustassa, ja Acuario de Veracruz (meriakvaario) ja Carranzan majakka 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 2,4 km:n päässä kohteesta Veracruzin satama ja 2,7 km:n päässä kohteesta Veracruzin katedraali. Kaikissa 110 huoneessa on ilmastointi, espressokoneet sekä LCD-televisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Veracruzanon kansallinen meripuisto - 0,3 km / 0,2 mi
Regatas Beach - 0,4 km / 0,3 mi
Veracruzin vahamuseo - 0,4 km / 0,3 mi
Acuario de Veracruz (meriakvaario) - 0,5 km / 0,3 mi
Villa del Mar Beach - 0,9 km / 0,6 mi
Conjunto Escultórico del Centenario de la Construcción del Puerto de Veracruz - 1,2 km / 0,7 mi
UNIMEX Universidad Mexicana Veracruz - 1,2 km / 0,8 mi
Museo Baluarte de Santiago - 1,4 km / 0,9 mi
Carranzan majakka - 1,6 km / 1 mi
Monumento a los Heroes Veracruzanos -obeliski - 1,6 km / 1 mi
Kaupunginmuseo - 1,6 km / 1 mi
Museo de la Ciudad de Veracruz - 1,7 km / 1 mi
Museo Histórico Naval - 1,7 km / 1,1 mi
Teatro de la Reforma - 1,8 km / 1,1 mi
Flea Market - 1,9 km / 1,2 mi

Lähin suuri lentokenttä on Veracruz, Veracruz (VER-General Heriberto Jaran kansainvälinen lentoasema) - 12,1 km / 7,5 mi

Käytössäsi on business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 420 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuone. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä ulkouima-allas ja terassi. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Maksullinen mukaan otettava tarjotaan päivittäin klo 7.00–12.00.
  • Maksu mukaan otettavasta aamiaisesta: noin 130 MXN aikuisille ja 120 MXN lapsille
  • Lemmikkitakuumaksu: 1000 MXN per yöpyminen

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkien majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Howard Johnson Hotel Veracruz kartta

Osoite

Howard Johnson Hotel Veracruz

Veracruz, Veracruz, Meksiko

N 19.19085 E -96.1248

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa