1 / 27

Schloss Friedberg

Innsbruck, Itävalta

Hotellista

Schloss Friedberg sijaitsee vuoristossa, ja 15 minuutin ajomatkan päässä sijaitsee Swarovski Kristallwelten ja Ambrasin linna. Tämä tasokas linna sijaitsee 15,3 km:n päässä kohteesta Messe Innsbruck ja 15,6 km:n päässä kohteesta Hofburg. Huoneet on yksilöllisesti sisustettu ja niiden varusteluun kuuluu muun muassa takka ja yksityinen uima-allas. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Voit valmistaa aterioita jaetussa keittiössä. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio ja kaapelikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Inn - 1,7 km / 1,1 mi
Glungezerbahn - 3,9 km / 2,4 mi
Swarovski Kristallwelten - 4,3 km / 2,7 mi
Burg Hasegg - 5,5 km / 3,4 mi
Münzmuseum - 5,8 km / 3,6 mi
Rathaus - 5,8 km / 3,6 mi
Bergbaumuseum - 6 km / 3,7 mi
Pyhän Nikolauksen seurakuntakirkko - 6,2 km / 3,8 mi
Golfclub Innsbruck-Igls - 9,5 km / 5,9 mi
Ylösalaisin oleva talo - 11,5 km / 7,2 mi
Baggersee-järvi - 13,1 km / 8,1 mi
Kellerjochin köysirata - 13,5 km / 8,4 mi
DEZ-ostoskeskus - 13,5 km / 8,4 mi
OlympiaWorld - 14,3 km / 8,9 mi
Zeughaus Innsbruck - 14,7 km / 9,2 mi

Lähin suuri lentokenttä on Innsbruck (INN-Kranebitten) - 19,3 km / 12 mi

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Tämä linna tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssikeskus ja kokoushuoneita. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen valet-pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut. Käytössäsi on myös kauden mukainen ulkouima-allas. Tämän linnan palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Linna tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Maksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–11.00.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki-/paikallisvero: 1.0 EUR

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu tilauksen mukaan valmistetusta aamiaisesta: noin 15 EUR per henkilö
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 30.00 EUR per huone yhteen suuntaan

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kausiluontoinen uima-allas on käytettävissä toukokuusta syyskuuhun.
  • Yksi korkeintaan 2 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Jotkin tilat eivät välttämättä ole esteettömiä. Asiakkaat saavat lisätietoja ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Schloss Friedberg kartta

Osoite

Schloss Friedberg

Volders, Itävalta

N 47.27991 E 11.56226

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa