1 / 7

The Wakaya Club & Spa

Wakaya (saari), Fidži

Kaupungissa Wakaya

Hotellista

Lähiseudulla sijaitsee Fiji Museum ja Sacred Heart Church. Tässä majoituspaikassa on 11 kodikasta huonetta. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke. Maksuton internetyhteys (langaton ja kiinteä) kuuluu palveluihin. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja oleskelualue. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Lähin suuri lentokenttä on Nadi (NAN-Nadin kansainvälinen lentokenttä) - 216,5 km / 134,5 mi

Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys ja pyykinpesutilat. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti aurinkoisesta päivästä yksityisellä rannalla, ja jos mielesi tekee urheilla, voit pelata erän golfia. Tämän hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Nauti tämän hotellin monista ruokailupaikoista, joihin kuuluu 2 ravintolaa ja kahvila. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Ilmainen englantilainen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–9.00.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Takuumaksun voi maksaa tilisiirrolla, ja se on maksettava 48 tunnin kuluessa varauksen tekemisestä.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.

The Wakaya Club & Spa kartta

Osoite

The Wakaya Club & Spa

Wakaya (saari), Fidži

N -17.59815074 E 178.98402214

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa