1 / 100

Scuba Lodge & Ocean Suites

Hotellista

Scuba Lodge & Ocean Suites sijaitsee keskustassa, ja Kuningatar Julianan silta ja Handelskade 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 2,8 km:n päässä kohteesta Fort Nassau (linnake) ja 3,4 km:n päässä kohteesta Mambon ranta. Kaikissa 39 huoneessa on ilmastointi ja jääkaappi. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja suihku, jossa on sadesuihkupää. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja kahvin-/vedenkeitin. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut; terassi ja puutarha tarjoavat upeat näkymät. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Majoituspaikan ravintola, Ocean Front Bar, tarjoaa näkymän valtamerelle. Ruokailu on mahdollista myös ulkona, ja muihin palveluihin kuuluu baari/aulabaari ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Allasbaarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen täysi aamiainen on tarjolla päivittäin. Tällä majoituspaikalla ei ole maan Curaçao matkailulautakunnan luokitusta. Asiakkaidemme hyödyksi olemme tehneet luokituksen oman luokitusjärjestelmämme perusteella.

  • Maksu täydestä aamiaisesta: noin 17 USD per henkilö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Scuba Lodge & Ocean Suites kartta

Osoite

Scuba Lodge & Ocean Suites

Willemstad, Curacao

N 12.10216 E -68.92566

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa