1 / 46

Landgasthof Hotel Sauer

Kassel, Saksa

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, hiustenkuivaaja ja hammasharjat ja -tahna. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on puhelin ja oleskelualue. Käytössäsi on kielitaitoinen henkilökunta ja tallelokero vastaanotossa. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sauna ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, suksivarasto ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Landgasthof Hotel Sauer tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin (saat lisätietoja näistä maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä todiste täydestä COVID-19-rokotesarjasta.

Landgasthof Hotel Sauer kartta

Osoite

Landgasthof Hotel Sauer

Willingen, Saksa

N 51.30289 E 8.70025

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa