1 / 30

Chatsworth Hotel - Worthing

Bognor Regis, Iso-Britannia

Hotellista

Chatsworth Hotel - Worthing sijaitsee keskustassa, ja South Downs National Park ja East Beach Studios 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 18,6 km:n päässä kohteesta Brighton Centre ja 19,4 km:n päässä kohteesta Brighton Pier. Tässä majoituspaikassa on 97 kodikasta huonetta. Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, työpöytä ja kahvin-/vedenkeitin. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja hissi. Tässä savuttomassa hotellissa on 4 kerrosta 1 rakennuksessa ja alennushintainen pysäköinti lähistöllä. Palveluihin lukeutuu esimerkiksi pääsy pyörätuolilla. Pebble Beach Brasserie palvelee hotellin asiakkaita, ja halutessasi voit myös hyödyntää huonepalvelun (rajoitettuina aikoina) tarjonnan. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Tämän majoituspaikan virallinen tähtiluokitus on Englannin kansallisen matkailujohtokunnan VisitEnglandin myöntämä.

  • Pysäköintimaksu lähellä sijaitsevalla pysäköintialueella: 11.00 GBP per päivä (100 metrin päässä)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkien majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.

Chatsworth Hotel - Worthing kartta

Osoite

Chatsworth Hotel - Worthing

Worthing, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

N 50.8109636 E -0.3673773

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa