1 / 100

Thermalium Wellness & Spa Hotel by Vima

Bursa, Turkki

Hotellista

Käytössäsi on business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut ja vartalohoidot. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Lähistöllä sijaitseville nähtävyyksille pääsee helposti alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Thermalium Wellness & Spa Hotel by Vima kartta

Osoite

Thermalium Wellness & Spa Hotel by Vima

Yalova, Turkki

N 40.600122 E 29.180208

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa