1 / 100

Yokohama Bay Sheraton Hotel & Towers

Yokohama, Japani

Hotellista

Yokohama Bay Sheraton Hotel & Towers sijaitsee keskustassa, ja Jokohaman taidemuseo ja Landmark Tower (rakennus) 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 3,5 km:n päässä kohteesta Pacifico Yokohama (kokouskeskus) ja 3,8 km:n päässä kohteesta Yokohama Cosmo World (teemapuisto). Kaikissa 348 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä minibaari. Käytössäsi on kaapelikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, business center ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa liikeasiakkailleen 12 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sisäuima-allas, kuumavesiallas ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Nauti ruoista hotellin ravintolassa nimeltä Teppanyaki Sagami, joka on yksi majoituspaikan 7 ravintolasta. Tämän ravintolan erikoisuuksiin kuuluu meren antimet. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina) ja kahvila. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen on tarjolla päivittäin. Majoituspaikassa tehdään remonttia 1.5.2024– 30.6.2024 (remontin valmistumispäivä voi muuttua). Remontti vaikuttaa seuraaviin alueisiin:

  • Kuntoilutilat
  • Uima-allas
Teemme kaikkemme häiriöiden ja meluhaittojen minimoimiseksi kunnostustöiden aikana.
  • Maksu tilauksen mukaan valmistetusta aamiaisesta: noin 4500 JPY aikuisille ja 2250 JPY lapsille
  • Omatoiminen pysäköinti: 1900 JPY per yö (ilman kulkurajoituksia)
  • Tilojen käyttömaksu: 2160 JPY per henkilö per päivä, ja siihen sisältyy seuraavien tilojen käyttö: uima-allas ja kuntoilutilat

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hotelli varaa oikeuden kieltäytyä tietyntyyppisistä ryhmä- tai juhlavarauksista, mukaan lukien polttarijuhlat.
  • Japanin terveysministeriö vaatii kaikkia ulkomaisia vierailijoita antamaan passinsa numeron ja kertomaan kansalaisuutensa samalla, kun he kirjautuvat sisään mihin tahansa majoituspaikkaan (majatalot, hotellit, motellit jne.). Lisäksi majoituspaikkojen tulee ottaa valokopio kaikkien yöpyvien matkustajien passeista ja säilyttää kopio.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Yokohama Bay Sheraton Hotel & Towers kartta

Osoite

Yokohama Bay Sheraton Hotel & Towers

Yokohama, Japani

N 35.46671 E 139.62067

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa