1 / 37

Hotellista

Georgian House sijaitsee keskustassa, ja Yorkin tuomiokirkko sijaitsee 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Shambles 8 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä tasokas majatalo sijaitsee 0,9 km:n päässä kohteesta York City Walls ja 1 km:n päässä kohteesta JORVIK Viking Centre. Tässä majoituspaikassa on 22 yksilöllisesti sisustettua huonetta. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on kahvin-/vedenkeitin ja ilmainen pullovesi. Käytössäsi on matkatavarasäilytys, pyykinpesutilat ja kahvi-/teetarjoilu yleisissä tiloissa. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys ja takka aulassa. Blue Minelle palvelee majoituspaikan asiakkaita. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen englantilainen aamiainen on tarjolla päivittäin. Tämän majoituspaikan virallinen tähtiluokitus on Englannin kansallisen matkailujohtokunnan VisitEnglandin myöntämä.

  • Maksu englantilaisesta aamiaisesta: noin 10.00–10.00 GBP aikuisille ja 10.00–10.00 GBP lapsille
  • Kattamaton omatoiminen pysäköinti: 15.00 GBP per päivä
  • Pysäköintimaksu lähellä sijaitsevalla pysäköintialueella: 15.00 GBP per päivä (250 metrin päässä)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hotelli varaa oikeuden kieltäytyä tietyntyyppisistä ryhmä- tai juhlavarauksista, mukaan lukien polttarijuhlat.
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Georgian House kartta

Osoite

Georgian House

York, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

N 53.963547 E -1.086689

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa