1 / 47

Hotellista

Käytössäsi on matkatavarasäilytys, mikroaaltouuni yleisissä tiloissa ja jääkaappi yleisissä tiloissa. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä polkupyörien vuokraus, kattoterassi ja puutarha. Tämän aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu ja piknikalue. Etnante tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä joko negatiivinen COVID-19-testitulos tai todiste täydestä COVID-19-rokotussarjasta.

Etnante kartta

Osoite

Etnante

Zafferana Etnea, Italia

N 37.676621 E 15.10129

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa