1 / 70

Sueño Luxury Villa

Zakynthos, Kreikka

Hotellista

Tämä yksilöllisesti sisustettu huvila tarjoaa käyttöösi yksityisen uima-altaan ja äly-tv:n. Huoneessa on kalustettu parveke. Keittiössä on täysikokoinen jääkaappipakastin, uuni ja liesi. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä ja taulutelevisio tarjoaa viihdykettä. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut ja pyykinpesutilat. Asiakkaiden käytössä on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden) ilmaiseksi. Voit rentoutua ja hemmotella itseäsi palveluihin kuuluvassa täyden palvelun kylpylässä. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas, kuntosali sekä polkupyörien vuokraus. Tämän huvilan palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Asiakkaidemme avuksi näytämme luokituksen oman luokitusjärjestelmämme mukaisesti.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Veron määrä riippuu kaudesta, eikä sitä välttämättä peritä ympäri vuoden. Muita poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Sueño Luxury Villa kartta

Osoite

Sueño Luxury Villa

Zakynthos, Kreikka

N 37.764641 E 20.923252

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa