1 / 25

ibis Styles Zaragoza Ramiro I

Zaragoza, Espanja

Hotellista

Ibis Styles Zaragoza Ramiro I sijaitsee keskustassa, ja Basilica de Nuestra Senora del Pilar (kirkko) ja Zaragozan elokuva-arkisto 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 0,2 km:n päässä kohteesta Santa María Magdalenan kirkko ja 0,4 km:n päässä kohteesta Parroquia San Miguel de los Navarros. Kaikkien 69 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys, televisio yleisissä tiloissa ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa.

  • Omatoiminen pysäköinti: 14.50 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.

ibis Styles Zaragoza Ramiro I kartta

Osoite

ibis Styles Zaragoza Ramiro I

Zaragoza, Espanja

N 41.65124 E -0.874687

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa