1 / 46

Sangho Club Zarzis

Hotellista

Sangho Club Zarzis sijaitsee rannalla, ja Oamaritin ranta ja Oamaritin kalastajasatama sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva lomakeskus sijaitsee 8,7 km:n päässä kohteesta Amiran ranta ja 30,4 km:n päässä kohteesta Guellalan museo. Kaikkien 371 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on kalustettu terassi. Kaapelikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy kylpyamme tai suihku ja ilmaiset hygieniatuotteet. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Oamaritin ranta - 1,2 km / 0,8 mi
Oamaritin kalastajasatama - 3,2 km / 2 mi
Amiran ranta - 8,7 km / 5,4 mi
Guellalan museo - 30,4 km / 18,9 mi
El Ghriban synagoga - 39,7 km / 24,6 mi
Djerbahoodin ulkoilmamuseo - 40 km / 24,8 mi
Islamic Monuments - 44,6 km / 27,7 mi
Libyan market - 44,6 km / 27,7 mi
Museum of Popular Arts & Traditions - 44,6 km / 27,7 mi
Djerba Explore Park - 44,7 km / 27,8 mi
Playa Sidi Mehrez - 45,2 km / 28,1 mi
Borj El K'birin linnoitus - 45,7 km / 28,4 mi
Houmt Soukin satama - 46,1 km / 28,7 mi
Aboumessouer Mosque - 48,3 km / 30 mi

Lähin suuri lentokenttä on Houmt Souk (DJE-Djerba - Zaris) - 52,7 km / 32,8 mi

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu yökerho, ulkotenniskenttää ja ulkouima-allas. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, lastenvahti (lisämaksusta) ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Tämän lomakeskuksen monien ruokailupaikkojen joukossa on yksi, Le Buffet, jonka erikoisuus on paikallinen ja kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu yhteensä 3 ravintolaa ja kahvila. Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–11.00. Seuraavat tilat on suljettu marraskuussa, joulukuussa, tammikuussa, helmikuussa ja maaliskuussa:
  • Yksi ravintoloista

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 2.37 EUR per henkilö per yö korkeintaan 10 yöstä. Tätä veroa ei peritä alle 12 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 40 EUR per henkilö menopaluu

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • 24.12. yöpymisten kokonaishintaan sisältyy pakollinen jouluaaton gaalaillallismaksu.
  • 31.12. yöpymisten kokonaishintaan sisältyy pakollinen uudenvuodenaaton gaalaillallismaksu.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkien majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Sangho Club Zarzis kartta

Osoite

Sangho Club Zarzis

Zarzis, Tunisia

N 33.593652 E 11.073363

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa