1 / 49

Veer Luxury Boutique Hotel & Resort

Libanon, Libanon

Hotellista

Veer Luxury Boutique Hotel & Resort sijaitsee merenrannalla, ja Hamra Street ja Kaslikin pyhän hengen yliopisto sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 3,9 km:n päässä kohteesta Fouad Chehabin stadion ja 3,9 km:n päässä kohteesta Dream Parkin huvipuisto. Kaikissa 35 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä espressokoneet. Mukavuuksiin kuuluu LCD-televisio ja satelliittikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu syvä kylpyamme ja bidee. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja kahvin-/vedenkeitin. Käytössäsi on limusiini- / town car -palvelu, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Hyödynnä ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Majoituspaikan rannalla sijaitseva bistro, The Three B's, tarjoaa näkymän puutarhaan, ja sen erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu ja baari/aulabaari. Tässä hotellissa voit rentoutua uima-altaassa ja tilata juomia kätevästi allasbaarista. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Valet-pysäköinti: 7000 LBP per päivä (ilman kulkurajoituksia)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-allasta voi käyttää klo 9.00–18.30.
  • Asiakkaita, jotka ovat 18 vuoden ikäisiä tai nuorempia, ei saa tuoda tähän vain aikuisille tarkoitettuun majoituspaikkaan.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.

Veer Luxury Boutique Hotel & Resort kartta

Osoite

Veer Luxury Boutique Hotel & Resort

Zouq Mkayel, Libanon

N 33.97593 E 35.61004

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa