Etsi ja varaa matka.

search
Viinitilat
» Matkakohteet » Italia » Viinitilat » Viinitilat

Viinitilat kohteessa Italia

Viinitiloja, vihreitä kukkuloita ja viehättäviä kyliä.

Viinitilat kohteessa Italia

Viinitila Mitä viinitila merkitsee? Meille se merkitsee vanha maalaistaloa, joka on kunnostettu huolellisesti loma-asunnoiksi, huoneistoksi tai hotelliksi. Ympäristö on usein maalaismainen, ja luonnonkauniilla alueella kasvaa viiniköynnöksiä sekä oliivipuita. Tilalla tuotetaan viiniä, jota voi ostaa mukaan kotiin. Yleensä myydään myös hunajaa, marmeladia tai muuta itse valmistettua. Viinitilalla järjestetään yleensä viinin ja muiden paikallisten tuotteiden maistajaisia. Monissa on hieno uima-allasalue, josta avautuu usein loistava näköala yli kauniin maiseman. Lisätietoja on kohteiden kuvauksissa.

Paljon nähtävyyksiä Tässä lomakohteessa on kulttuuria ja luontoa. Runsaasti retkimahdollisuuksia Italiassa ja sen alueilla. Toscanassa on viiniteitä, jotka kulkevat kumpulevan maakunnan halki. Chiantin viinialue sijaitsee Firenzen ja Sienan välillä. Jos lähdet Firenzestä pohjoiseen Veronan suuntaan, saavut amarone-viineistään tunnettuun Valpolicellaan. Viinitiloja on useita, ja suuremmilla paikkakunnilla on yleensä enotecoja. Esimerkiksi viehättävässä Greve in Chiantissa on suuri viinikellari, jossa on runsaasti laadukkaita eri hintaisia viinejä. Viehättävällä Piemonten alueella kasvaa viiniköynnöksiä ja hasselpähkinäpuita. Siellä on runsaasti viihtyisiä kyliä ja viinitarhoja. Tämä on oikea valinta, jos haluat jäädä muutamaksi yöksi matkallasi etelään tai pohjoiseen.

Liikkuminen Täällä tarvitaan autoa. Jos tulet omalla autolla, voit viedä kotiin enemmän tuliaisia. Voit tietysti myös tulla lentäen ja vuokrata auton. Sembo auttaa mielellään.

** Paikallinen kannetaan tietyistä paikoista </ b>!