Etsi ja varaa matka.

search
Maspalomas
» Matkakohteet » Kanariansaaret » Gran Canaria » Maspalomas

Maspalomas kohteessa Kanariansaaret

Pitkä upea hiekkaranta.

Maspalomas kohteessa Kanariansaaret

Pohjoismaisten vieraiden suosima rauhallinen Maspalomas sijaitsee Gran Canarian eteläkärjessä kuuluisien hiekkadyynien lähellä. Viisi kilometriä pitkän rannan lisäksi täällä on viihtyisä kävelykatu, jonka varrella on kaikkien makuun sopivia ravintoloita, baareja ja kauppoja. Alueella on matalia rakennuksia, hyviä majoituskohteita ja rauhallinen ilmapiiri. Vauhtia lomaan kaipaavat voivat ajaa taksilla Playa del Inglesiin. Taksimatka kestää vain 10 min.

Lapsiperheet majoittuvat yleensä lähelle majakkaa. Täällä on aurinkotuoleja ja -varjoja, useita ravintoloita ja paljon vesileikkejä niille, jotka eivät halua maata paikallaan. Voit myös vapaasti levittää tavarasi hiekkadyyneille!

Lähettyvillä on paljon tehtävää ja koettavaa, kuten vesipuisto ja huvipuisto Holiday World. Hieman kauempana on Palmitos Park, jossa voit ihailla eksoottista puutarhaa ja papukaijojen esityksiä.

Alueella on useita ostoskeskuksia. Mikäli et sattuisi löytämään niistä hakemaasi, voit lähteä Playa del Inglesiin, jonne on bussilla, taksilla tai autolla vain noin 10 minuutin ajomatka.

Sembolla on alueella useita hyviä majoituskohteita, joissakin majoituskohteissa voit valita All Inclusive -vaihtoehdon.

Lentokentän ja majoituskohteen väliset matkat taittuvat kätevimmin taksilla tai Sembolta etukäteen varaamallasi kuljetuksella.