Etsi ja varaa matka.

search
Puerto de Mogan
» Matkakohteet » Kanariansaaret » Gran Canaria » Puerto de Mogan

Puerto de Mogan kohteessa Kanariansaaret

Hotellit, huoneistot ja vinkit

Puerto de Mogan kohteessa Kanariansaaret

Puerto de Mogán on pieni viehättävä kalastajakylä Gran Canarian lounaisrannikolla. Tätä kylää on viime aikoina varovasti laajennettu ja mukautettu turismin tarpeisiin sopivaksi. Aito alkuperäinen kylä on säilytetty ja samalla uusia rakennuksia on rakennettu vanhaa tuhoamatta.

Kylän keskipiste on pieni satama, josta löytyy sekä värikkäitä kalastusaluksia, luksusveneitä että purjeveneitä. Satama-alue ja sen kanarialaiseen tyyliin rakennetut talot, joiden väliin jäävissä kapeissa, valkoiseksi kalkituissa kujissa Bougainvillea-ihmeköynnös kukkii, on alueen keskus. Täällä on hyvin vähän autoja ja elämänrytmi on huomattavasti rauhallisempi kuin saaren muilla alueilla. Täällä on useita mukavia ulkoilmaravintoloita ja laadukkaita ravintoloita, joiden erikoisuuksia ovat luonnollisesti kala- ja äyriäisruuat. Alueella on useita baareja mutta ei yhtään diskoa.

Keskustan vieressä oleva pieni ranta on matala ja hienohiekkainen. Retkeilynhaluisille järjestetään päivittäin veneretkiä muille rannoille. Puerto Rico ja Amadores ovat vain 8 km:n päässä ja matka taittuu kätevästi paikallisbussilla.

Kylän joka perjantaiset markkinat ovat ehdottomasti tutustumisen arvoiset. Kenties kaiken erikoisen tavaran seassa piileskelee lomamatkan paras löytö?

Lentokentän ja majoituskohteen väliset matkat taittuvat kätevimmin vuokra-autolla tai Sembolta etukäteen varaamallasi kuljetuksella.