Etsi ja varaa matka.

search
Cascais
» Matkakohteet » Portugali » Lissabonin alue » Cascais

Cascais kohteessa Portugali

Hotellit, huoneistot ja vinkit

Cascais kohteessa Portugali

Cascais ja Estoril ovat kaksi viihtyisää rantapaikkakuntaa, jotka sijaitsevat lähekkäin n. 30 km:n päässä pääkaupungista, Lissabonista. Näille paikkakunnille pääset helposti myös junalla. Junamatka kestää n. 30 minuuttia ja junia kulkee vähintään puolen tunnin välein.

Cascaisissa sijaitsee kuningas Ludvig I:n itselleen rakennuttama kesäasunto. Aatelisto seurasi häntä paikkakunnalle, mistä sai alkunsa matkailu rannikolle. Nykyisin sekä Cascais että Estoril ovat trendikkäitä lomapaikkakuntia, joissa on paljon ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, baareja ja iltaelämää. Erinomaiset rannat sijaitsevat etelää kohti ja ovat siten suojassa voimakkailta merituulilta. Cascaisin toisella puolella on pari todella kaunista, länttä kohti sijaitsevaa hiekkarantaa. Praia do Guincho on suosituin. Siellä tapaa surffaajia ja auringonottajia. Cascais on vilkkaampi paikkakunta. Siellä on laaja valikoima mainioita myymälöitä ja hyviä ravintoloita. Estoril tunnetaan kasinostaan, jossa on Euroopan suurin pelikoneiden valikoima.

Käytä tilaisuus hyväksesi ja lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Yhdistä rentouttavaan rantalomaan muutaman päivän vierailu pääkaupungissa Lissabonissa.