Etsi ja varaa matka.

search
Varberg
» Matkakohteet » Ruotsi » Etelä-Ruotsi » Varberg

Varberg kohteessa Ruotsi

Varberg - Ruotsin kylpyläseutu

Varberg kohteessa Ruotsi

Meri, kaupunki ja luonto. Varbergissä on tarjontaa kaikenikäisille. Pidätpä sitten liikunnasta, luonnossa samoamisesta, uimisesta, kursseille osallistumisesta, tanssimisesta, elokuvista tai auringonlaskun ihailemisesta, löydät täältä jotain itsellesi sopivaa. Lapsille soveltuvia uimarantoja on runsaasti. Niillä kaikilla on mahdollisuudet seikkailuun. Valittavana on hienoa hiekkarantoja ja jännittäviä kallioita. Luonto on tutkimaton haaste varsinkin perheen pienimmille.

Joskus on mukavaa vain antaa ajan kulua. Jos haluat kokea jotain uutta, Varbergissa tapahtuu vuoden ympäri. Täällä järjestetään esimerkiksi urheilutapahtumia, konsertteja, tanssiesityksiä, luentoja, näyttelyitä ja teatteriesityksiä.

Varbergin huvielämä voi olla musiikin kuuntelemista Societetsparken-puistossa tai sulautumista iloiseen ihmisjoukkoon, joka vaeltaa pubien, kahviloiden ja tanssipaikkojen välillä. Jos haluat syödä hyvin ja pitää hauskaa, täällä on paljon pubeja, ravintoloita ja kahviloita. Lähes kaikki niistä pidetään avoinna ympäri vuoden.