Etsi ja varaa matka.

search

Vemdalen kohteessa Ruotsi

Vemdalenissa on kolme laskettelualuetta: Björnrike, Vemdalsskalet ja Klövsjö/Storhogna. SkiPass kelpaa kaikilla alueilla sen ostopaikasta riippumatta.

Björnrike Nu nostaa tunturien parhaan perhelaskettelun uudelle tasolle. Talven uutuuksia Björnrikessä: Grizzly Express on Ruotsin pisin ja korkein sekä Pohjoismaiden nopein 6-tuolihissi. Kaksi uutta rinnettä. Uusi hiihtohissi. Uusi erittäin tehokas lumetusjärjestelmä. Tänä talvena Björnriken hangilla on hauskempaa kuin koskaan.

Grizzly Express on 2043 metriä pitkä. Korkeusero on 470 metriä. Matka huipulle kestää kuusi minuuttia. Mitä nopeampi hissi, sitä enemmän aikaa jää laskettelemiseen. Björnrikessä on kaikentasoisia rinteitä. Grizzly Express ja uudet rinteet ovat Blästerfjälletissä, joka on yksi kolmesta Björnriken tunturista. Björnvallen on tarkoitettu lapsille. Sinne johtaa uusi hiihtohissi suoraan pysäköintialueelta uuden 6-tuolihissin luokse. Lapsiperheiden tulee viihtyä. Siksi olemme avanneet pienen varustemyymälän Björnvalleniin. Siellä myydään pipoja, käsineitä, laskettelulaseja ja muuta helposti katoavaa tai unohtuvaa. Björnvallenissa on myös lämmittelytupa, jossa voi nauttia lounaan. Koko Björnrike on tunturialueen ykkönen pitkine hyvin hoidettuine carving-rinteineen kolmen tunturin eteläpuolella.

Vemdalsskalet: laskettelua kahdessa tunturissa – Hovde ja Skalsfjället. Yhteensä 18 rinnettä ja 10 hissiä, joista 2 istumahissiä. Kaikille sopivaa laskettelemista. Vemdalsskalet on tunturialueen hauskinta laskettelemista. 5 rinnettä Skalsfjälletillä ja 13 Hovdefjälletillä. Juuri oikea rentoutumisen ja haasteisiin vastaamisen yhdistelmä. Laskettelemiseen intohimoisesti suhtautuvat ovat luoneet Hovde yhtä intohimoisille laskettelijoille. Skalsfjället (tietysti yhdistetty Hovdeen) uudistettiin muutama kausi sitten. Vemdalsskalet on täynnä iloa, naurua, yllätyksiä ja jännitystä. Hauskinta on lasten omalla alueella Hovden juurella. Leveitä ja helppoja rinteitä, helposti käytettäviä hissejä ja liukuhihnahissi kaikkein pienimmille. Viereisissä taukotiloissa on wc ja mikroaaltouuni. Läheisessä Hovdegubbenin tuvassa toimii tunturilastentarha ja lasten after ski. Kun Hovde-kerho kokoontuu tänne laskettelun jälkeen, ilo on ylimmillään. Jos haluat majoittua todella lähelle Vemdalsskaletin riemuja, Högfjällshotellet (huoneita ja huoneistoja) on oikea valinta. Hissit, palvelut ja huvit ovat yhtä lähellä, jos valinta on Hovdebyn, Sörgårdarna, Skalsbyn tai Skalsterrassen.

Klövsjö on luotu laskettelijoiden ehdoilla. 6-tuolihissi Klövsjö Express kulkee huipulle saakka 4,5 minuutissa, joten kaikki Klövsjön laskettelumahdollisuudet ovat käytettävissä. Tunturin parhaat rinteet odottavat ylhäällä. Täältä pääsee myös kolmeen tunturin mustimpaan rinteeseen: Svartåshanget, Storslalom ja Supersvängen. Uusi hissi helpottaa liikkumista koko tunturissa. Korkealla sijaitseviin perherinteisiin pääsee helpommin. Storhognaan jatkavien matka nopeutuu ja sujuu mukavammin. KlövsjönFun Parkissa lautailijat eivät kohtaa risteävää liikennettä. Ja mustien rinteiden vauhtia haluavat voivat käyttää päivänsä entistä tehokkaammin. Myös Klövsjön lastenaluetta uudistettiin viime talvella. Auraamis- ja kääntymistilaa on nyt riittävästi. Lämmittelytupa mikroaaltouuneineen ja grillauspaikka on lähes vieressä. Hotell Klövsjöfjälliin (huoneita ja huoneistoja), Solterrasseniin, Skidterrasseniin ja Fjällfoteniin pääsee suksilla. Huoneistot ovat erittäin tasokkaita.