Etsi ja varaa matka.

search
Travemünde
» Matkakohteet » Saksa » Schleswig-Holstein » Travemünde

Travemünde kohteessa Saksa

"Lyypekin kaunis tytär".

Travemünde kohteessa Saksa

Travemünde on viehättävä perinteinen rannikko- ja kylpyläkaupunki. Lähellä sijaiitseva Lyypekki on mielenkiintoinen kontrasti tälle kaupungille.

Travemünden kaupunginosaa kutsutaan usein Lyypekin kauniiksi tyttäreksi. Siellä on leveä valkoinen hiekkaranta ja yli 200 vuoden perinteet kylpyläpaikkakuntana. Saksan suurin Itämeren rannikon satama ja sijainti Trave-joen suulla lisäävät paikkakunnan merihenkistä tunnelmaa. 14 000 asukasta toivottavat vuosittain tervetulleeksi yli 140 000 yöpyvää vierailijaa.

Tätä merkittävää rakennusta ei voi olla huomaamatta. Se näyttää tietä. Maritim on Euroopan korkein majakka. Sillä on mittaa yli 125 metriä. Majakka näkyy 22 km:n päähän Lyypekin vanhaankaupunkiin eli Altstadtiin.

Uneliaan tuntuinen pieni Travemünden kaupunki viehättävine pikkukatuineen ja historiallisine Trave-jokea reunustavine julkisivuineen on viime vuosina kehittynyt voimakkaasti. Lomatarjontaa on laajennettu. Täällä on nykyään loistohotelleja ja perheille tarkoitettuja lomakyliä. Itämeren helmen loisto ei ole kuitenkaan himmentynyt. Travemündessä on kasino ja historiallinen nelimastoinen Passat-purjealus.