Etsi ja varaa matka.

search
Grenå/Ebeltoft
» Matkakohteet » Tanska » Jyllanti » Grenå/Ebeltoft

Grenå/Ebeltoft kohteessa Tanska

Jyllannin itäosa on nimeltään Djursland.

Grenå/Ebeltoft kohteessa Tanska

Keski-Jyllannin Grenå ja Ebeltoft ovat täydellisiä, kun haluat sisällyttää lomaasi niin leppoisia päiviä kuin aktiviteettejäkin. Lyhyen ajomatkan päästä löytyy idyllisiä kyliä ja hauskoja seikkailuja koko perheelle. Kiertele Ebeltoftissa ja nauti pittoreskeista kujista ristikkotaloineen, salkoruusuineen ja mukulakivikatuineen. Tutustu lasimuseoon, jossa on maailman taitavimpien lasitaiteilijoiden teoksia. Ebeltoft sijaitsee maailman pienin raatihuone. Se on peräisin vuodelta 1570.

Grenå on idyllinen pienkaupunki, jossa on kivaa tekemistä lapsille ja yksi Tanskan hienoimmista matalista rannoista. Täydellinen lapsiperheille. Kattegat-keskuksessa opit kaiken vedenalaisesta elämästä, näet haikaloja silmästä silmään ja taputat rauskuja. Hyppää sukelluskelloon ja lähde virtuaalimatkalle 2 000 metriä merenpinnan alapuolelle. Kattegat-keskus on avoinna ympäri vuoden.

Muita mukavia kohteita ovat Skandinavisk Dyrepark -eläinpuisto, Ree Park, Herrgårdsmuseet Gammel Estrup -museo ja tietysti koko perheelle tarkoitettu Djurs Sommerland.