Etsi ja varaa matka.

search
Side
» Matkakohteet » Turkki » Itäinen Välimeren rannikko » Side

Side kohteessa Turkki

SIDE

Side kohteessa Turkki

Side on rauhallinen vain noin 21 000 asukkaan kaupunki 70 kilometrin päässä Antalyasta. Täällä vanhat mielenkiintoiset rakennukset sulautuvat nykyisiin moderneihin rakenteisiin, joten ympäristö on mielenkiintoinen. Sataman ympärillä on myymälöitä ja ravintoloita, joissa on tarjolla paikallisen ja kansainvälisen keittiön antimia. Kokeile esimerkiksi paikallista kebabia. Valikoima on laaja miedosti maustetusta todella tuliseen. Myös mezeä kannattaa kokeilla. Nämä pikkuannokset tarjoillaan yleensä leivän kanssa.

Sidessä on kaksi hienohiekkaista uimarantaa. Itäinen ranta on pidempi kuin läntinen, mutta niillä on yhtä hyvät palvelut. Läntinen ranta on melko matala, joten se soveltuu lapsiperheille paremmin kuin itäinen. Täällä on monia ravintoloita, joiden aurinkotuoleja saa käyttää ilmaiseksi, kun ruokailee ravintolassa. Läntinen ranta jatkuu Kumböy-rantana. Silläkin on runsaasti palveluita.

Sidessä on runsaasti ostosmahdollisuuksia. Täällä myydään mattoja, nahkatuotteita, vaatteita ja tietysti koruja. Jos haluat laajempaa valikoimaa, bussilla pääsee Manavgatiin tai Antalyaan.

Sidessä ei ole juurikaan yöelämää. Täällä ei ole suuria discoja eikä musiikkibaareja. Päivällisen jälkeen voi lähteä satamaan nauttimaan drinkin Välimerelle katsellen.