1 / 72

Atlantic Palace Apart-Hotel

Hotellista

Porto das Dunasin ranta sijaitsee 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Beach Park Water Park (puisto) 10 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä rannalla sijaitseva huoneistohotelli sijaitsee 2,7 km:n päässä kohteesta Praia do Japão ja 10 km:n päässä kohteesta Prainhan ranta. Tässä majoituspaikassa on 54 viihtyisää ja ilmastoitua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittiö, jossa on jääkaappi ja uuni. Jokaisessa huoneessa on parveke. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja oleskelualue. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Porto das Dunasin ranta - 0,3 km / 0,2 mi
Beach Park Water Park (puisto) - 0,9 km / 0,5 mi
Iracema Statue - 1,5 km / 0,9 mi
Praia do Japão - 2,3 km / 1,4 mi
Eolic Wind Park (puisto) - 4,5 km / 2,8 mi
Praia de Cofecon ranta - 7 km / 4,4 mi
Praia da Abreulândia - 7,6 km / 4,7 mi
Ytacaranha Park Hotel de Praia -vesipuisto - 8,8 km / 5,4 mi
Prainhan ranta - 10 km / 6,2 mi
Engenhocan puisto - 11 km / 6,8 mi
Sabiaguaban ranta - 11,4 km / 7,1 mi
Coco Ecological Park (puisto) - 11,7 km / 7,2 mi
Hospital OTOclínica Sul - 12,5 km / 7,7 mi
Aquirazin ranta - 12,5 km / 7,8 mi
Jose de Alencarin talo - 12,7 km / 7,9 mi

Lähin suuri lentokenttä on Fortaleza (FOR-Pinto Martinsin kansainvälinen lentokenttä) - 23,1 km / 14,4 mi

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja kirjasto. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu kuumavesiallas, sauna ja kauden mukainen ulkouima-allas. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja piknikalue. Tämä huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa. Täysi aamiainen kuuluu hintaan.
  • Lemmikit: 70 BRL per lemmikki per yöpyminen
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Vanhempien, jotka matkustavat alle 18-vuotiaan lapsen kanssa, pitää esittää sisäänkirjautuessa lapsen syntymätodistus ja kuvallinen henkilöllisyystodistus (esimerkiksi passi). Jos lapsen kanssa matkustaa Brasiliaan vain toinen vanhemmista, hänellä tulee olla lapsen syntymätodistuksen ja passin lisäksi virallinen todistus lapsen matkustusluvasta toiselta vanhemmalta. Todistuksen allekirjoituksen tulee olla notaarin vahvistama. Jos vanhemmat tai viralliset huoltajat eivät voi tai eivät halua antaa tätä suostumusta, vaaditaan tuomioistuimen lupa. Henkilöiden, jotka aikovat matkustaa lapsen kanssa Brasiliaan, tulee ottaa yhteyttä Brasilian konsulaattiin ennen matkaa saadakseen lisäohjeita.
  • Enintään 2 korkeintaan 6 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.

Atlantic Palace Apart-Hotel kartta

Osoite

Atlantic Palace Apart-Hotel

Aquiraz, Brasilia

N -3.839848 E -38.394138

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa