1 / 11

Matkat kohteeseen Åre

Hiihtoloma kaikille!

Tietoa kaupungista Åre, alue Jämtlandin lääni

Åren kolmessa laskettelukeskuksessa on rinteitä aloittelijoille sopivista todella haastaviin. Jos et tyydy valmiisiin rinteisiin, koko tunturi on käytettävissä.

Kun puhutaan Åresta, rinteitä ja laskettelemista pidetään yleensä tärkeimpänä. Vaikka monet Ruotsin parhaista rinteistä sijaitsevat Åressa, sijainti tuntureilla ja maalaukselliset kylät luovat sinne ilmapiirin, jollaista muista pohjoismaiden laskettelukeskuksista ei löydy.

Duved: Duvedissa tunnelma on rauhallinen. Rinteet ovat niin upeat, että hiihdonopettajat ja ammattilaiset laskettelevat täällä vapaa-aikanaan. Duvedissa ja Tegefjällissä lumi on kevyen puuterimaista. Rinteitä on useita, eikä tungosta ole.

Åren kylä: Haluatko nauttia maailmanluokan laskettelemisesta ja Ruotsin vauhdikkaimpaan kuuluvasta iltaelämästä? Lähde Åren kylään. Åre on Pohjoismaiden paras laskettelukeskus useiden mäkiensä, vaihtelevan maaston ja modernin hissijärjestelmän ansiosta.

Åre Björnen: Åre Björnen on oikea valinta lapsiperheille! Täällä on kaikki onnistuneella tunturilomalla tarvittava lapsille ja aikuisille. Rinteet, hussit ja ravintolat sijaitsevat mukavan lähellä. Hyppää vain suksille heti ovella.

Åre kartta

Suositut majoituspaikat kaupungissa Åre

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme