1 / 74

Epidavros Hotel

Ateena, Kreikka

Hotellista

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, express-uloskirjautuminen ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: vuokrattavia polkupyöriä, ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Tämän hotellin palveluihin kuuluu myös lastenvahti (lisämaksusta) ja televisio yleisissä tiloissa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kahvila ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Veron määrä riippuu kaudesta, eikä sitä välttämättä peritä ympäri vuoden. Muita poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Aikainen sisäänkirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Tämä hotelli: sopii LQBTQ+ -asiakkaille.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Epidavros Hotel kartta

Osoite

Epidavros Hotel

Ateena, Kreikka

N 37.98386 E 23.72463

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa