1 / 13

Radisson RED Berlin Kudamm

Berliini, Saksa

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssikeskus ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hyödynnä kuntosali, terassi ja puutarha. Tämän art deco -tyylisen hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja ostosmahdollisuuksia paikan päällä. Seuraavat tilat on suljettu maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin:

  • Ruokailupaikka/-paikat
  • Jotkin tilat eivät välttämättä ole esteettömiä. Asiakkaat saavat lisätietoja ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Radisson RED Berlin Kudamm kartta

Osoite

Radisson RED Berlin Kudamm

Berliini, Saksa

N 52.5015 E 13.331

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa