1 / 60

ibis Berlin Mitte

Berliini, Saksa

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on muun muassa puhelin ja työpöytä, ja silitysrauta/-lauta on myös saatavilla pyynnöstä. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Käytössäsi on puutarha sekä ilmainen langaton internetyhteys ja tietoja polkupyöräkierroksista. Ibis Berlin Mitte tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tässä kuvauksessa käytetyt valokuvat ovat osa hotellin yrityskuvaa ja niitä käytetään vain havainnollistamistarkoituksessa.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

ibis Berlin Mitte kartta

Osoite

ibis Berlin Mitte

Berliini, Saksa

N 52.52912 E 13.41783

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa