1 / 17

Matkat kohteeseen Branas

Branäs on lumivarma.

Tietoa kaupungista Branas, alue Keski-Ruotsi

Tällä alueella on yksi Pohjoismaiden parhaista ja laajimmista lumitykkijärjestelmistä. Siksi kausi on pitkä ja hieno. Haasteita ja elämyksiä on tarjolla kaikille iästä ja tasosta riippumatta.

Laskettelu

Branäsin hiihtokeskuksessa on 16 hissiä ja 24 rinnettä, skicross, skicross lapsille ja Dog park. Yksi hisseistä on 12 henkilön gondolihissi, joten jono pysyy lyhyenä ja huipulle pääsee nopeasti. Laskettelemiseen jää enemmän aikaa. Rinteet pidetään aina täydellisessä kunnossa. Vaihtelua löytyy tason ja seikkailunhalun mukaan. Varsinkin pitkät pehmeästi aaltoilevat rinteet houkuttelevat aloittelijoita.

Lumilauta

Funpark on lumilautailijoiden paratiisi hienoine hyppyreineen ja raileineen sekä erilaisine vaikeusasteineen. Se on avoinna myös iltaisin. Skicross-rata kulkee samansuuntaisesti Suurmäen kanssa.

Ilman suksia

Pitkä päivä suksilla herättää nälän. Sen voi nujertaa vaikka Ladanin ravintolassa. Myös huipulla sijaitsevassa tuvassa saa hyvää ruokaa. Sieltä on upeat näköalat. Branäsin vieraat saavat yhden vapaalipun Sysselbäcksbadetin saunaan ja uima-altaaseen. Sinne on 10 km:n ajomatka.

Majoitus

Branäsissä on loma-asuntoja huipulla ja vuoren juurella. Välinevuokraamo, hissilippujen myyntipiste ja myymälät sijaitsevat Alpintorgetilla vuoren juurella. Hissilippuja ja elintarvikkeita myydään myös vuoren huipulla.

Uusi lastenalue

Laaksossa sijaitseva lastenalue on siirretty uuteen paikkaan ja laajennettu. Siellä on yhteensä kolme hissiä ja yksi liukuhihnahissi. Huipulla sijaitsevaa lastenaluetta on laajennettu kahdella hissillä, liukuhihnahissillä ja kelkkamäellä.

Kaikkea lapsille

Branäs on oikea valinta, jos lapset tulevat mukaan. Björnidet-lastenkerhossa saa nopeasti ystäviä. Ohjaajat pitävät koko ajan vauhdin päällä aarteenmetsästyksen ja kelkkailun kaltaisen touhun avulla.

Branas kartta

Suositut majoituspaikat kaupungissa Branas

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme