1 / 88

Casale Giancesare Villa Agricola

Napolin Riviera, Italia

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja designer-hygieniatuotteet. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on kahvin-/vedenkeitin ja ilmainen pullovesi. Käytössäsi on limusiini- / town car -palvelu, express-uloskirjautuminen ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Seuraava kuljetuspalvelu sisältyy huonehintaan: kuljetukset rautatieasemalta majoituspaikkaan. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu majoituspaikan yhteyteen kuuluva viinitila, kauden mukainen ulkouima-allas ja vuokrattavia polkupyöriä. Tämän välimerellisen aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Tämän aamiaismajoituksen uima-altaalla sijaitsevan ravintolan palveluihin kuuluu baari/aulabaari, se tarjoaa näkymän puutarhaan ja ruokailu on mahdollista myös ulkosalla. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Allasbaarissa voit nauttia raikasta juotavaa.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Veron määrä riippuu kaudesta, eikä sitä välttämättä peritä ympäri vuoden. Muita poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Uima-allas on avoinna ympäri vuorokauden.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Casale Giancesare Villa Agricola kartta

Osoite

Casale Giancesare Villa Agricola

Capaccio-Paestum, Italia

N 40.431451 E 15.047801

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa