Etsi ja varaa matka.

search
Napolin Riviera
» Matkakohteet » Italia » Campania kanssa Sorrento ja Amalfi » Napolin Riviera

Napolin Riviera kohteessa Italia

Vehreitä vuoria ja sininen meri!

Napolin Riviera kohteessa Italia

Napolin rannikolla on useita mukavia rantalomakohteita. Täällä voit yhdistää auringonoton ja uimisen kulttuuriin. Täällä voit syödä ja juoda hyvin.

Retkimahdollisuuksia on monia. Voit tutustua Napoliin, Pompeijiin, Capriin tai Sorrenton niemimaahan. Myös Gaetan kaupunki on tutustumisen arvoinen.

Meren äärellä sijaitseva Baia on heti Napolin ulkopuolella. Se on oikea valinta, jos halua ottaa aurinkoa, uida ja tutustua Napoliin sekä sen ympäristöön.

Castel Volturnossa on monia historiallisia ja kulttuurinähtävyyksiä. Siellä on lisäksi hieno ranta. Napoliin pääsee autolla noin 50 minuutissa.

Ercolano sijaitsee antiikin aikaisen Herculaneumin kaupungin raunioiden lähellä. Se on oikea valinta, jos olet kiinnostunut historiasta, sillä nähtävää on paljon. Kaupungin modernissa osassa on kaikki, mitä tarvitaan mukavaan lomanviettoon. Torre del Greco satamineen sijaitsee heti eteläpuolella. Napoliin on n. 130 km.

Salerno vilkas kaupunki varsinkin kesällä. Täällä on hieno rannan kävelykatu ja satama. Myymälöitä, ravintoloita ja baareja on runsaasti. Lisäksi Salernossa on yliopisto, joten nuoret viihtyvät täällä.

Palinuro on pieni pidetty matkailukohde noin 170 km Napolista etelään. Se melkein rajoittuu kauniiseen Kalabrian alueeseen, joka tunnetaan upeista rannoistaan. Kaupunkia ympäröivät kukkulat oliivipuineen ja meri. Rannikkoon kannattaa tutustua veneellä ja käydä luolissa.