1 / 100

Camping Village Mare Pineta

Napolin Riviera, Italia

Hotellista

Camping Village Mare Pineta sijaitsee rannalla, ja Nevada Park Amusement Park ja Porta Marina sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva leirintäalue sijaitsee 2 km:n päässä kohteesta Paestumin arkeologinen puisto ja 2,2 km:n päässä kohteesta Torre Laura. Tässä majoituspaikassa on 20 viihtyisää huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on jääkaappi ja uuni. Jokaisessa huoneessa on patio. Maksullinen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneet siivotaan rajoitettuina aikoina. Huoneissa on pimennysverhot. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Nevada Park Amusement Park - 0,8 km / 0,5 mi
Porta Marina - 0,9 km / 0,5 mi
Paestumin arkeologinen puisto - 1,2 km / 0,8 mi
Temple of Athena - 1,9 km / 1,2 mi
Temple of Neptune - 1,9 km / 1,2 mi
First Temple of Hera - 1,9 km / 1,2 mi
Torre Laura - 2,1 km / 1,3 mi
Paestumin arkeologinen museo - 2,2 km / 1,4 mi
Azienda Agrituristica Selianon maatilamatkailu - 2,4 km / 1,5 mi
Porta Sirena - 2,5 km / 1,6 mi
Paestum's Temples - 2,7 km / 1,7 mi
Tempio di Cerere - 2,7 km / 1,7 mi
Tempio di Nettuno - 2,7 km / 1,7 mi
Basilica - 2,7 km / 1,7 mi
Bowling Gregorio - 4,5 km / 2,8 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Salerno (QSR-Costa d'Amalfi) - 29 km / 18 mi
Napolin kansainvälinen lentokenttä (NAP) - 106 km / 65,9 mi

Käytössäsi on matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä karaoke, terassi ja puutarha. Tämän leirintäalueen palveluihin kuuluu langaton internetyhteys (lisämaksusta), concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Tämä leirintäalue tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin ja kahvila. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Veron määrä riippuu kaudesta, eikä sitä välttämättä peritä ympäri vuoden. Muita poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.11.–31.3. välisenä aikana 0.50 EUR per henkilö per yö, korkeintaan 10 yöltä
  • Kaupungin perimä vero: 1.4.–31.10. välisenä aikana 1.00 EUR per henkilö, per yö, korkeintaan 10 yöltä

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Langaton internetyhteys huoneessa: 20 EUR per viikko (hinnat saattavat vaihdella)
  • Maksullinen langaton internetyhteys yleisissä tiloissa: 20 EUR per viikko (hinnat saattavat vaihdella)
  • Vauvansänky: 5.0 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 5000 EUR:n summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Yksi korkeintaan 2 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä COVID-19:n varalta joko negatiivinen antigeenitestitulos tai todiste täydestä rokotussarjasta.
  • Negatiivinen COVID-19-testitulos vaaditaan kaikilta vähintään 12-vuotiailta asiakkailta, ja testi tulee tehdä korkeintaan 24 tunnin sisällä ennen sisäänkirjautumista. COVID-19-rokotustodistus vaaditaan kaikilta vähintään 12-vuotiailta asiakkailta, joiden on oltava täysin rokotettuja vähintään 1 päivää ennen sisäänkirjautumista.

Camping Village Mare Pineta kartta

Osoite

Camping Village Mare Pineta

Capaccio-Paestum, Italia

N 40.42154 E 14.98825

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa