1 / 38

Barbanera Club & Hotel de Charme

Fortaleza, Brasilia

Hotellista

Barbanera Club & Hotel de Charme sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Convention Center ja Pitangui Waterfall sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva pousada sijaitsee 13 km:n päässä kohteesta Beira Mar ja 11,9 km:n päässä kohteesta Iracema Beach (ranta). Kaikissa 10 huoneessa on ilmastointi ja minibaari. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, poreamme ja ilmaiset hygieniatuotteet. Huoneet siivotaan päivittäin. Huoneissa on pimennysverhot. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Pachecon ranta - 3,3 km / 2,1 mi
Polo da Barran ranta - 5,8 km / 3,6 mi
Convention Center - 5,9 km / 3,6 mi
Pitangui Waterfall - 6,7 km / 4,2 mi
Icaraín ranta - 7 km / 4,3 mi
Automovel Museum - 7,5 km / 4,6 mi
Church of Saint Peter and Saint Paul - 7,7 km / 4,8 mi
Praia Leste Oeste - 9,6 km / 6 mi
Centro Fashion Fortaleza - 9,7 km / 6 mi
ENCETUR Tourism Center (infokeskus) - 10,9 km / 6,7 mi
Museu de Arte e Cultura Popular - 11 km / 6,8 mi
Nossa Senhora da Assunçãon linnake - 11,1 km / 6,9 mi
Museu do Ceará - 11,4 km / 7,1 mi
Ferreiran aukio - 11,5 km / 7,2 mi
Mini Siara Museum (museo) - 11,5 km / 7,2 mi

Lähin suuri lentokenttä on Fortaleza (FOR-Pinto Martinsin kansainvälinen lentokenttä) - 18,8 km / 11,7 mi

Käytössäsi on matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Käytössäsi on kuljetukset majoituspaikasta lentokentälle rajoitettuina aikoina. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sisäuima-allas ja kuumavesiallas. Tämän siirtomaatyylisen pousadan palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu ja grilli. Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Tämä pousada tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu. Ilmainen mannermainen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.30–10.00.
  • Vanhempien, jotka matkustavat alle 18-vuotiaan lapsen kanssa, pitää esittää sisäänkirjautuessa lapsen syntymätodistus ja kuvallinen henkilöllisyystodistus (esimerkiksi passi). Jos lapsen kanssa matkustaa Brasiliaan vain toinen vanhemmista, hänellä tulee olla lapsen syntymätodistuksen ja passin lisäksi virallinen todistus lapsen matkustusluvasta toiselta vanhemmalta. Todistuksen allekirjoituksen tulee olla notaarin vahvistama. Jos vanhemmat tai viralliset huoltajat eivät voi tai eivät halua antaa tätä suostumusta, vaaditaan tuomioistuimen lupa. Henkilöiden, jotka aikovat matkustaa lapsen kanssa Brasiliaan, tulee ottaa yhteyttä Brasilian konsulaattiin ennen matkaa saadakseen lisäohjeita.

Barbanera Club & Hotel de Charme kartta

Osoite

Barbanera Club & Hotel de Charme

Caucaia, Brasilia

N -3.689669 E -38.61403

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa