1 / 59

Hotellista

Hotel La Torre sijaitsee merenrannalla, joten Porton ranta löytyy kivenheiton päästä ja Palinuron luolat puolestaan vain 1 minuutin ajomatkan päästä majoituspaikasta. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 1,8 km:n päässä kohteesta Grotta Azzurra ja 2,4 km:n päässä kohteesta Ficocellan ranta. Tässä majoituspaikassa on 38 yksilöllisesti kalustettua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on täysikokoinen jääkaappipakastin ja liesi. Huoneiden pillowtop-patjallisissa sängyissä on ylelliset vuodevaatteet. Tarjolla on maksuton internetyhteys (langaton ja kiinteä), ja mukavuuksiin kuuluu myös taulutelevisio ja satelliittikanavat. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone) ja työpöytä. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 180 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja kokoushuone. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä kuntoklubi, terassi ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Majoituspaikan rannalla sijaitseva kalaravintola, Donna Teresa, tarjoaa näkymän valtamerelle, ja sen erikoisuuksiin kuuluu italialainen keittiö. Ruokailu on mahdollista myös ulkona, ja muihin palveluihin kuuluu huonepalvelu (rajoitettuina aikoina) ja baari/aulabaari. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Ilmainen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.00–10.00.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Veron määrä riippuu kaudesta, eikä sitä välttämättä peritä ympäri vuoden. Muita poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.11.–31.3. välisenä aikana 0.00 EUR per henkilö per yö, korkeintaan 30 yöltä. Tätä veroa ei peritä alle 14 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kaupungin perimä vero: 1.4.–31.10. välisenä aikana 2.00 EUR per henkilö, per yö, korkeintaan 30 yöltä. Tätä veroa ei peritä alle 14 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 200 EUR per huone menopaluu
  • Lemmikkimaksu: 7 EUR per lemmikki (vaihtelee yöpymisen keston mukaan)
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Myöhäinen uloskirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 60.00 EUR
  • Vauvansänky: 30.0 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 5000 EUR:n summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Lapset eivät välttämättä saa ilmaista aamiaista.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Hotel La Torre kartta

Osoite

Hotel La Torre

Centola, Italia

N 40.029231 E 15.27871

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa