1 / 18

Matkat kohteeseen Dublin

Lennä yhteen euroopan hienoimmista kaupungeista ja majoitu johonkin mukavista hotelleistamme.

Tietoa kaupungista Dublin, alue Dublin

Dublinin pienessä ja intiimissä keskustassa on helpointa liikkua jalan. Silloin voit pistäytyä kätevästi kaupungin lukemattomissa myymälöissä, kahviloissa ja museoissa sekä tutustua moniin kaupungin nähtävyyksistä. Temple Barissa kannattaa käydä. Siellä vallitsee mukavan rento ilmapiiri. Tapaat iloisia ja ystävällisiä ihmisiä. Kuulet mukavaa musiikkia. Viihtyisiä ravintoloita ja baareja on kyllä muuallakin tässä kaupungissa. Voit valita eurooppalaisen tai aasialaisen keittiön antimia, mutta niin sanottu pubilounas on aina hintansa arvoinen.

Nähtävyyksiä ja kauniita näkymiä Toinen suositeltava tapa tutustua tähän kaupunkiin on käyttää hop on - hop off -matkailijabussia. Se pysähtyy esimerkiksi Dublinin suosituimman nähtävyyden eli Guinnessin panimon luona. Siellä kuulet oluen historiasta ja valmistamisesta. Kierros päättyy tietysti ylimmässä kerroksessa nautittuun Guinnessiin. Sieltä avautuu mahtava näköala kaupungin yli. Henry Streetillä, O´ Connell Streetillä ja Grafton Streetillä on hyvät ostosmahdollisuudet. Jos haluat tehdä jotain täysin muuta, Irlannissa on satumaiset maisemat ja runsaasti retkimahdollisuuksia. Voit lähteä Dart-junalla Greystonen rannikkokaupunkiin tai tehdä päiväretken Wicklowin kreivikunnassa.

Rockia, popmusiikkia ja kirjallisuutta mukavana sekoituksena Jos olet kiinnostunut kirjallisuudesta, Dublin on oikea kaupunki sinulle. Esimerkiksi James Joyce, Bram Stoke ja Oscar Wilde ovat kotoisin Dublinista. Jos mukana on lapsia, kannattaa käydä Phoenix Parkin eläintarhassa. Se on lajissaan Euroopan vanhin. Voit käydä konserteissa vuoden ympäri, sillä dublinilaiset rakastavat musiikkia. Voit varata liput osoitteessa www.ticketmaster.ie.

Dublin kartta

Suositut majoituspaikat kaupungissa Dublin

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme