1 / 55

Dubrovnik Residence

Hotellista

Dubrovnik Residence sijaitsee keskustassa, joten Banjen ranta löytyy kivenheiton päästä ja Vanhan kaupungin satama puolestaan vain 7 minuutin kävelymatkan päästä. Tämä tasokas huoneisto sijaitsee 1,1 km:n päässä kohteesta Walls of Dubrovnik ja 1,1 km:n päässä kohteesta Pilen portti. Kaikissa 4 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä taulutelevisio. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on muun muassa minibaari ja kahvin-/vedenkeitin, ja silitysrauta/-lauta on myös saatavilla pyynnöstä. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä). Seuraavat palvelut ovat saatavilla: langaton internetyhteys (lisämaksusta) ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Dubrovnik Residence tarjoaa asiakkailleen myymälän.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Veron määrä riippuu kaudesta, eikä sitä välttämättä peritä ympäri vuoden. Muita poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.10.–31.3. välisenä aikana 1.85 EUR per henkilö per yö aikuisilta ja 0.93 EURper yö 12– 17 vuotta vanhoilta asiakkailta. Tätä veroa ei veloiteta alle 12 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kaupungin perimä vero:1.4.–30.9. välisenä aikana 2.65 EUR per henkilö per yö aikuisilta ja 1.33 EUR per yö 12 – 17 vuotta vanhoilta asiakkailta. Tätä veroa ei peritä alle 12 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 40.00 EUR per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 4 henkilöä)
  • Lisävuode: 20 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Dubrovnik Residence kartta

Osoite

Dubrovnik Residence

Dubrovnik, Kroatia

N 42.64173 E 18.11927

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa