1 / 66

Hyatt Regency Düsseldorf

Düsseldorf, Saksa

Hotellista

Tarjolla on maksuton internetyhteys (langaton ja kiinteä), ja mukavuuksiin kuuluu myös taulutelevisio ja kaapelikanavat. Omasta kylpyhuoneesta löytyy erillinen kylpyamme ja suihku, syvä kylpyamme ja sadesuihkupää. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone) ja työpöytä. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, ympäri vuorokauden auki oleva business center ja limusiini- / town car -palvelu. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä maksullinen omatoiminen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi kuumavesiallas, sauna sekä ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin ilmaisilla alueellisilla kuljetuksilla. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Jotkin tilat eivät välttämättä ole esteettömiä. Asiakkaat saavat lisätietoja ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.

Hyatt Regency Düsseldorf kartta

Osoite

Hyatt Regency Düsseldorf

Düsseldorf, Saksa

N 51.216373 E 6.752048

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa