1 / 74

Hotel Monteiro Canasvieiras

Hotellista

Canasvieiras Beach (ranta) ja Jureren ranta sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 15,5 km:n päässä kohteesta Ingleses Beach (ranta) ja 9,3 km:n päässä kohteesta Brava Beach (ranta). Kaikissa 24 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä LCD-televisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on suihku. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja pimennysverhot. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Canasvieiras Beach (ranta) - 0,7 km / 0,5 mi
Canasvieiras Pier - 0,8 km / 0,5 mi
Iglesia de Santo Francis de Paolan kirkko - 2,2 km / 1,4 mi
Cachoeira do Bom Jesus (ranta) - 2,3 km / 1,4 mi
Praia de Canajurê - 2,6 km / 1,6 mi
Jureren ranta - 3,7 km / 2,3 mi
Jurerê-ostoskeskus - 6,3 km / 3,9 mi
Aqua Show Park (vesipuisto) - 7,8 km / 4,8 mi
Ponta das Canasin ranta - 8,1 km / 5,1 mi
San José da Ponta Grossan linnoitus - 8,1 km / 5,1 mi
Lagoinha Beach (ranta) - 8,6 km / 5,3 mi
Brava Beach (ranta) - 9,3 km / 5,8 mi
Praia do Pontal - 11,3 km / 7 mi
Barra Norten ostoskeskus - 11,8 km / 7,3 mi
Santo Antonio de Lisboan ranta - 12,3 km / 7,7 mi

Lähin suuri lentokenttä on Hercílio Luzin kansainvälinen lentoasema (FLN) - 34,6 km / 21,5 mi

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu höyrysauna ja vuokrattavia polkupyöriä. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja yhteinen olohuone. Majoituspaikan ravintolassa, trilegal, on baari/aulabaari. Halutessasi käytössäsi on myös huonepalvelu. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.30–9.30.
  • Vanhempien, jotka matkustavat alle 18-vuotiaan lapsen kanssa, pitää esittää sisäänkirjautuessa lapsen syntymätodistus ja kuvallinen henkilöllisyystodistus (esimerkiksi passi). Jos lapsen kanssa matkustaa Brasiliaan vain toinen vanhemmista, hänellä tulee olla lapsen syntymätodistuksen ja passin lisäksi virallinen todistus lapsen matkustusluvasta toiselta vanhemmalta. Todistuksen allekirjoituksen tulee olla notaarin vahvistama. Jos vanhemmat tai viralliset huoltajat eivät voi tai eivät halua antaa tätä suostumusta, vaaditaan tuomioistuimen lupa. Henkilöiden, jotka aikovat matkustaa lapsen kanssa Brasiliaan, tulee ottaa yhteyttä Brasilian konsulaattiin ennen matkaa saadakseen lisäohjeita.
  • Yksi korkeintaan 6 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.

Hotel Monteiro Canasvieiras kartta

Osoite

Hotel Monteiro Canasvieiras

Florianopolis, Brasilia

N -27.427622 E -48.457148

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa