1 / 53

Beach Class Fortaleza By AM

Hotellista

Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä rantaa, ja Beira Mar ja Monsignor Tabosa Avenue sijaitsevat muutaman askeleen päässä majoituspaikasta. Tämä perheystävällinen huoneistohotelli sijaitsee 0,1 km:n päässä kohteesta Iracema Beach (ranta) ja 0,6 km:n päässä kohteesta Meirelesin ranta. Tämä yksilöllisesti sisustettu huoneisto tarjoaa käyttöösi keittonurkkauksen, jossa on jääkaappi ja uuni. Huoneessa on parveke. Huoneessa on LCD-televisio sekä kaapelikanavat, ja ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä. Mukavuuksiin kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Monsignor Tabosa Avenue - 0,1 km / 0,1 mi
Beira Mar - 0,1 km / 0,1 mi
Iracema Beach (ranta) - 0,1 km / 0,1 mi
Meirelesin ranta - 0,6 km / 0,4 mi
Praia dos Crush - 0,7 km / 0,5 mi
Ceara Museum of Image and Sound (museo) - 1 km / 0,6 mi
CEART Artisan Center (taidekeskus) - 1,1 km / 0,7 mi
Espaco Cultural Mercado das Artes - Mercado dos Pinhoes - 1,1 km / 0,7 mi
Abolition Palace (palatsi) - 1,1 km / 0,7 mi
Ponte dos Ingleses - 1,3 km / 0,8 mi
CEART - Handicraft Exposition - 1,3 km / 0,8 mi
Estoril - 1,3 km / 0,8 mi
Memorial da Cultura Cearense - 1,5 km / 0,9 mi
Dragao do Mar Art and Culture Center (museo) - 1,5 km / 1 mi
Mini Siara Museum (museo) - 1,6 km / 1 mi

Lähin suuri lentokenttä on Fortaleza (FOR-Pinto Martinsin kansainvälinen lentokenttä) - 10,9 km / 6,8 mi

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Kokeile palveluihin kuuluvaa 7 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös höyrysauna ja kuntokeskus. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki allasbaarissa.
  • Vanhempien, jotka matkustavat alle 18-vuotiaan lapsen kanssa, pitää esittää sisäänkirjautuessa lapsen syntymätodistus ja kuvallinen henkilöllisyystodistus (esimerkiksi passi). Jos lapsen kanssa matkustaa Brasiliaan vain toinen vanhemmista, hänellä tulee olla lapsen syntymätodistuksen ja passin lisäksi virallinen todistus lapsen matkustusluvasta toiselta vanhemmalta. Todistuksen allekirjoituksen tulee olla notaarin vahvistama. Jos vanhemmat tai viralliset huoltajat eivät voi tai eivät halua antaa tätä suostumusta, vaaditaan tuomioistuimen lupa. Henkilöiden, jotka aikovat matkustaa lapsen kanssa Brasiliaan, tulee ottaa yhteyttä Brasilian konsulaattiin ennen matkaa saadakseen lisäohjeita.
  • Yksi korkeintaan 7 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä todiste täydestä COVID-19-rokotesarjasta.
  • COVID-19-rokotustodistuksen esittävien asiakkaiden on oltava täysin rokotettuja vähintään 1 päivää ennen sisäänkirjautumista.

Beach Class Fortaleza By AM kartta

Osoite

Beach Class Fortaleza By AM

Fortaleza, Brasilia

N -3.72315 E -38.508815

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa