1 / 65

Agri Residence Campi Latini

Gargano, Italia

Hotellista

Santa Maria al Bagnon ranta ja Baia Verden ranta sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä huoneisto sijaitsee 11,8 km:n päässä kohteesta Gallipolin satama ja 2,8 km:n päässä kohteesta Santissimo Crocifisso della Pietàn pyhäkkö. Tässä majoituspaikassa on 8 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa yksityinen uima-allas ja taulutelevisio. Sängyissä on untuvapeitot ja egyptinpuuvillaiset lakanat. Kaikissa huoneissa on yhden hengen sängyn kokoinen vuodesohva. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke tai terassi. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on jääkaappi ja silitysrauta/-lauta. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän huoneiston palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, lastenvahti (lisämaksusta) ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Agri Residence Campi Latini tarjoaa asiakkailleen ravintolan.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Siivousmaksu: 70.00 EUR per majoitustila per viikko

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 80 EUR per henkilö menopaluu
  • Lemmikit: 20.00 EUR per lemmikki per päivä
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Siivous on saatavilla lisämaksusta.
  • Lisävuode: 20 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 5000 EUR:n summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.

Agri Residence Campi Latini kartta

Osoite

Agri Residence Campi Latini

Galatone, Italia

N 40.132154 E 18.058387

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa