Etsi ja varaa matka.

search
Gargano
» Matkakohteet » Italia » Etelä-Italiassa » Gargano

Gargano kohteessa Italia

Garganon dramaattinen kallioinen rannikko on oikea valinta, jos haluat yhdistää lomailemisen uimiseen, kauniiseen luontoon ja viihtyisiin kaupunkeihin.

Kaunis kansallispuisto

Gargano muodostaa kannuksen Italian saappaankorkoon. Se on suuri kansallispuisto, joka on tunnettu esimerkiksi keskiajalta peräisin olevista kaupungeistaan Viestestä ja Peschicistä. Ne sijaitsevat komeilla paikoilla kallion päällä turkoosinsiniselle merelle päin.

Auringonottajan paratiisi

Mitä pidemmäksi etelään Italiassa mennään, sitä kirkkaammaksi vesi ja kauniimmaksi rannikko muuttuu. Rannikon varrella on ihastuttavia uimalahtia. Veneellä pääset tutustumaan rantaluoliin. Alue on saanut sinisen lipun useita kertoja hienosta puhtaasta uimavedestään. Myös Viestessä on uimalahtia ja kaksi hienoa hiekkarantaa.

Paljon nähtävää ja koettavaa

Apulia on historiallista aluetta. Vieste ei muodosta poikkeusta. Täällä on kaunis katedraali ja linna. Pizzomunnon kallio on kaupungin tunnetuin kohta. Se ulottuu 25 metrin korkeuteen ja näkyy kauas merelle Spiaggia del Castelloon. Myös Peschici on hieno ranta, valkoiseksi kalkittuja taloja ja viehättävä kalasatama.

Paikan päällä maksettavaa turistiveroa suunnitellaan. Paikkakuntia ei ole vielä päätetty.